twitter facebook envelope youtube instagram pinterest-p
Logo

90 år på 365 dagar

Likes

Vi har nått slutet på vår tidsresa. Under året som gått har vi hunnit med de första mobiltelefonerna, flower power, funkis, lavalampor, uppblåsbara soffor, sju sorters kakor, dokusåpor och självklart det som ligger oss närmast om hjärtat. Myresjöhus historia. Den här månaden har vi plockat russinen ur jubileumskakan. Men det har även blivit dags att blicka framåt. Var står vi idag och vart är vi på väg?

ALLT SOM HAR HÄNT LÄNGS VÄGEN

De senaste 90 åren har format företaget vi är idag. Det som har hänt både i världen och i Myresjö har färgat av sig, inspirerat oss och tagit oss framåt. Och tack vare alla möten och händelser längs vägen har vi kunnat leverera över 94 000 hus i flera olika modeller.

Detta har hant

1927

Arbetare

Hustillverkningen startar i Myresjö

Långe John

1958

Långe John

Myresjöhus anordnar Sveriges största arkitekttävling

1960

Flagga

Exporten av hus till Tyskland börjar

1990

Hammare

Ett rekordår när Myresjöhus tillverkar 2005 hus

2017

Hus

Myresjöhus har hunnit leverera över 94 000 hus

90 ÅR AV TONER

Vi har gått från jazz och Karl Gerhard till Gangnam Style och tropical house. Vi har satt ihop årets sista spellista – med låtar från hela vår tidsresa. Till listan >>>

Spotify

VAD SÄGER DIN SOFFA OM DIG?

Medaljongtapeter eller vitt från golv till tak. Väggar täckta av sprängfyllda bokhyllor eller så många sittytor som möjligt. Ett hemmagym eller en köksträdgård. Hemmet säger mycket om personerna som bor där. Och precis så ska det vara. Myresjöhus började med åtta hustyper i den första katalogen 1927. Idag erbjuder vi 46 arkitektritade husmodeller och 10 hus i vår serie Level One. Dessutom ritar våra arkitekter specialanpassade hus till våra kunder varje dag. På så vis kan alltid utsidan och insidan spegla både dig och din familj.

Hus Hudson
Boxare

VILKET ÅRTIONDE ÄR DU?

Gör vårt test och ta reda på vilket decennium som är mest du. Vilken musik, mat och mentalitet passar bäst in på dig?

Kvinna

NÅGRA AV TIDENS HUSTYPER

+

IDAG OCH I FRAMTIDEN

Under året som har gått har vi tittat bakåt – på vilken resa som har tagit oss dit vi står idag. Vår bakgrund är viktig för oss, men lika viktigt är det att se på vad vi kan göra för framtida generationer. Vad kan vi som företag göra för att gynna vår omvärld? Hur kan vi göra våra hus så energieffektiva som möjligt? Hur kan vi fortsätta utforska nya material? Hur kan vi fortsätta bygga hus som generation efter generation kan trivas i?

HITTA VARJE ÅRTIONDE UNDER VÅR TIDSRESA